Over

Wil je ook meer geluk in je leven ervaren? Ben je toe aan een nieuwe stap, maar ben je bang dat je te oud bent? Voel je dat je iets mist, maar je weet niet precies wat? Wil je meer voldoening en diepgang ervaren, maar hoe doe je dat dan? Heb je ‘The Secret’ geprobeerd, maar zonder resultaat? 

Wisdom Of Love is er niet alleen om je te inspireren, maar ook om je te leren in de praktijk te brengen een leuker leven te leiden. Veel spirituele leringen leren dat het ego iets slechts is. De Wisdom of Love gaat er van uit dat we juist het ego nodig hebben. Op dit moment gebruiken wij het ego op een manier die niet werkt. We kunnen een nieuwe manier leren en het ego het inzetten om gelukkiger te worden. 

Over de blogger

Vera Nievelstein
Vera NievelsteinMijn naam is Vera Nievelstein. Ik werk als beeldend kunstenaar en daarnaast als part-time helpdesk medewerker, digitaal lezen. Als kunstenaar onderzoek ik graag hoe de wereld in elkaar zit. In het bijzonder de geometrische opbouw van het universum (alles bestaat uit getallen). Lees er meer over op veranievelstein.nl.

Door mijn fascinatie voor hoe de wereld in elkaar steekt, kwam ik tijdens mijn onderzoek de integrale educatie tegen. Een theorie die ervan uitgaat dat alles met elkaar verbonden is. Dit heeft vergaande consequenties, want dat betekent dat alles en iedereen elkaar beïnvloedt. Zodra we ons hiervan bewust worden brengt dit verantwoordelijkheid met zich mee, want we kunnen deze invloed op een negatieve of op een positieve manier gebruiken. Integrale educatie legt uit hoe dat werkt.

De integrale educatie kan een oplossing bieden voor de problemen waar we nu mee te maken hebben in de wereld. Dit is de reden dat ik me met liefde inzet om samen met de andere leden van EFA deze kennis te delen, zodat zoveel mogelijk mensen er iets aan kunnen hebben. Sinds 2014 heb ik me verdiept in de integrale educatie en verschillende cursussen gevolgd.

Wil je een jaar lang elke week een inspiratiekaart ontvangen in je inbox? Een mooie kaart door mij gemaakt met bijbehorende inspirerende tekst? Vul dan onderstaande gegevens in. Je aanmelding is gratis, maar je mag ook een willekeurig bedrag doneren.

Doneer

Neem ook een kijkje bij IWRI, Integral World Research Institute, een bron van informatie (in het Engels).