Kom je ook samen eten?

Hoezo, alléén eten?

Meld je aan

Heb jij ook behoefte aan een ander geluid? Een goed gesprek, een lach, een gezellig samenzijn. Voel je je geïsoleerd, verveeld en ben je het zat om alleen te eten? De 1,5  meter samenleving hoeft geen eenzaamheid te betekenen.

Terwijl de restaurants gesloten zijn, is onze Open Diner er voor jou. Aan onze virtuele tafel delen we vragen, ervaringen en zoeken we naar antwoorden. Gewoon, gezellig tijdens het eten.

Open Diner is een virtuele ruimte waar mensen zoals jij en ik samen kunnen komen voor een maaltijd met (live) muziek, een toast en een warm gesprek, terwijl we veilig thuis blijven. 

Laten we eerlijk zijn! We zijn sociale wezens, en we verlangen naar verbinding. De grootste bedreiging is niet Corona, maar eenzaamheid! Nu is het tijd om een stap terug te doen uit onze dagelijkse routine en na te denken over het leven en onze toekomst samen. Dat is waar dit initiatief over gaat.

We hebben het gevoel dat we door het delen van ideeën rond onze virtuele tafel tot een visie op een betere toekomst kunnen komen. En door vreugde en verbondenheid te delen, kunnen we sneller uit deze pandemie komen, op weg naar een nieuwe, betere wereld.

Dus pak een bord, schenk een drankje in en schuif bij ons aan! 

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ga met ons mee! 

Meld je aan via bit.ly/open-diner